Hirdetés

Total War: Warhammer - új frakcióval jelenik meg a dobozos kiadás

|

Év elején fog megjelenni a Total War: Warhammer dobozos formában "Old World Edition" címmel, amely egy teljesen új frakcióval bővíti az alapjátékot.

Hirdetés

Október közepén érkezett meg a Total War: Warhammer legutóbbi bővítménye, a The King & The Warlord DLC, amely számos új kalandot tartogatott a Warhammer stratégák számára, akiknek érdemes lesz figyelemmel követnie a 2017 elején befutó dobozos kiadást is. 

A Total War: Warhammer kézzel fogható változatát Old World Edition névre keresztelték és igazán különleges lesz: tartalmaz egy "The Prince of Altdorf" című exkluzív regényt, amit a Total War könyveket író Andy Hall szerzett, valamint egy vadonatúj játszható frakciót is, az erős egységeket és három játszható Legendary Lordot (King Louen Leoncoeur, Alberic of Bordeleaux, Fay Enchantress) kínáló Bretonniát. Ezt egyébként azok a játékosok is meg fogják kapni, akik már rendelkeznek a játék digitális kópiájával, méghozzá a megjelenés napján, egy ingyenes update formájában. A frakciót később részletezik. 

A Total War: Warhammer - Old World Edition a tervek szerint 2017. februárjában jelenik meg, de az árcédulát egyelőre még nem ismerjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)