Hirdetés

Total War: Warhammer - hatalmas frissítéssel rakják rendbe a régi tartalmakat

|

Az elmúlt hónapokban rengeteg frissítést kapott a játék. Új egységek, új fajok, új kalandok; ami tök jó, csak közben a régiekről feledkezett meg mindenki.

Hirdetés

A régi egységek és frakciók kicsit a háttérbe szorultak a Total War: Warhammer folyamatos tartalmi frissítései és letölthető csomagjai mögött. Voltak, akik elvesztették az identitásukat, voltak akik szimplán gyengébbnek tűntek az új szereplők mellett. Na, ezt teszi rendbe az Old World Update.

A Wood Elves frakció néhány új követőt, az Empire MI egy kis előnyt az indulásnál, 12 régi legendary lord új kampányképességeket kap, és még számtalan apró finomítás kerül be a csomaggal. Látszik, hogy a Creative Assembly szépen, tisztára csiszolva szeretné hátrahagyni a játékot, mielőtt átváltanának a Total War: Warhammer II bővítésére.

A széria következő része, a Total War: Warhammer II PC-re érkezik szeptember 28-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)