Hirdetés

Total War: Warhammer - megérkeztek az erdei elfek

|

Egy új gameplay videón nézhetjük meg a Realm of the Wood Elves DLC főszereplőit akció közben.

Hirdetés

A Total War: Warhammer rajongói bizonyára nagyon boldogok, hiszen a játékot fejlesztő Creative Assembly folyamatosan bővíti a játékot újdonságokkal, amikre rá lehet pörögni. Most ismét egy elég nagy DLC jelent meg a játékhoz, mely a Realm of the Wood Elves névre hallgat és egy teljesen új frakciót találhatunk meg benne.

A megjelenés örömére a srácok közzé is tettek egy gameplay videót, amiben megnézhetjük, milyenek is az elfek játék közben. A wood elfekről általában véve annyit kell tudni, hogy nem annyira nagy darabok, mint néhányan, viszont cserébe gyorsabbak és távolról sokkal jobban remekelnek, mint egye ellenfeleik.

A DLC mellé egyébként ingyenes tartalmat is hozzátett a játékhoz a Creative Assembly, melyek közül a legfontosabb a két új hős (Grey Wizard, Jade Wizard) és a két új Lore (Lore of Shadows, valamint Lore of Life), arról már nem is beszélve, hogy a Call of the Beatmen tulajdonosai egy új Legendary Lorddal (Morghur the Shadowgave) gazdagodnak.

Nektek hogy tetszik az új DLC?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)