Hirdetés

Total War: Warhammer - felbukkant a szülinapi videóban is

|

Hangulatos videóval ünnepli a SEGA a Total War sorozat 15 éves fennállását, a trailer végén azonban láthattunk egy ismeretlen motívumot. Eljött a Warhammer epizód ideje?

Hirdetés

Januárban erősítették meg, hogy valóban készül a Total War: Warhammer, ami a két franchise legjobb tulajdonságait ötvözi majd egyetlen grandiózus háborúban. Az elmúlt két hónap alatt ezt valószínűleg senki sem felejtette el, de a fejlesztők szerint ismétlés a tudás anyja.

A Total War sorozat idén ünnepli 15. születésnapját, a jeles alkalomra pedig egy rövid, de pörgős videót is készítettek a SEGA marketingesei, amibe a 2000-ben megjelent Shogun: Total Wartól kezdve egészen a nemrég boltokba került Total War: Attiláig minden van. Meg egy kicsit több is.

Senkit nem biztatunk arra, hogy átugorja az egész videót, de ha végignéztétek, észrevehettek valami izgalmasat. Az ismeretlen eredetű lila füst és az igencsak rémisztő ordítás bizony nagyon Warhammer-szagú. A SEGA egyébként azt is nyilvánosságra hozta, hogy havi szinten még mindig egymillió fölött van a játékosok száma, akik eddig közel 5 milliárd csatát játszottak már le. Talán a hétvégi EGX Rezzed tartogat még néhány bejelentést a számunkra, figyeljétek a GSO-t akkor is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)