Hirdetés

Total War: Warhammer - így fest a meghódításra váró táj (videó)

|

Videóban prezentálják a legújabb Total War játék területét. A kietlen sivatagoktól a havas hegyormokig minden akad, mi szemet gyönyörködtet.

Hirdetés

A The Creative Assembly stratégiáiban egy behatárolt területen tologathattuk seregeinket, ami eddig mindig valós helyszín volt, viszont a Total War: Warhammer az Old World világába kalauzolja a játékost, meg is mutatják, milyen helyszínekre kell majd számítani.

A játék motorjával készült videóban szemügyre vehetjük a Birodalom városait, Bretonnia tavait és ligeteit, a törpök által őrzött hegységeket, Sylvania kísértetjárta mocsarait és Norsca jéggel borított földjét északon. Eléggé magával ragadó.

A Total War: Warhammer május 24-én jelenik meg PC-re, akkor majd mi magunk is bejárhatjuk az Old World minden vidékét. Vagy inkább meghódíthatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)