Hirdetés

Total War: Warhammer - jönnek az új Legendary Lordok

|

A The King & The Warlord DLC bőven elég új kalandot tartogat a Warhammer stratégák számára.

Hirdetés

A második nagyobb Total War: Warhammer DLC The King & The Warlord névre hallgat, és a fenti trailerben meg is nézhetitek, hogy mire számíthattok tőle. Ha szeretnétek beszerezni, akkor most törjétek fel a malac perselyt, mert október 20-án már itt is lesz a csomag.

A DLC egyébként két új Legendary Lordot ad hozzá a játékhoz, akik a saját küldetéssorukkal jönnek megváltani (vagy leigázni) a Warhammer univerzumot. A csomag tartalmaz új tárgyakat és képesség fákat is. A Greenskin és Dwarf játékosok fogják leginkább értékelni a két új karaktert.

A fizetős csomag még rengeteg aprósággal érkezik, de a DLC-hez tartozó patch is sok ingyenes tartalommal toldja meg a Total War: Warhammer világát. Senki nem marad ki a buliból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)