Hirdetés

Total War: Warhammer bejelentés - hatalmas szörnyek, legendás hősök (videó)

|

Pár hónapnyi tease-elés után hivatalosan is bejelentésre került a Total War: Warhammer, ami egy trilógia első része lesz.

Hirdetés

A Creative Assembly különböző módokon próbálta finoman tudatni velünk, hogy a Total War: Warhammer tényleg készül, de a bejelentésre a mai napig várnunk kellett.

Ma viszont egy trailer kíséretében megtudtuk az első részleteket. A játékban többezer harcost irányíthatunk valós időben, „gigantikus szörnyek, repülő lények, legendás hősök” között, varázserők kíséretében. A szinapszis szerint a Régi Világ (Old World) egy kegyetlen és árulással teli hely, ahol végtelen háborúk dúlnak, és hamis szövetségek köttetnek. Akármelyik oldalra is állunk, és akárhogy próbálunk birodalmat építeni, komoly veszélyekkel kell szembenéznünk.

A Total War: Warhammer egy trilógia első része, de extra tartalomcsomagok is jönnek a későbbiekben. Megjelenési dátum még nincs, de annyi biztos, hogy ha eljön az idő, PC-n, Mac-en és SteamOS-en is játszhatunk vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)