Hirdetés

TotalBiscuit végzett a közösségi médiával

|

Az egyik legismertebb YouTuber, TotalBiscuit sok év után szakított a közösségi médiával és érzelmes búcsút vett követőitől.

Hirdetés

A TotalBiscuit név valószínűleg mindenkinek mond valamit, aki megfordult már a YouTube-on, elvégre John Bain a legismertebb YouTuberek közé tartozik. A videojátékokkal és a játékvilághoz kapcsolódó témákkal foglalkozó közkedvelt videós már többször is kifakadt a szociális média miatt, ahogy egyre népszerűbbé vált és volt már arra is példa, hogy szakított egy szolgáltatással (például a Twitter esetében), azonban most valami visszavonhatatlant jelentett be: végleg szakít a közösségi szolgáltatásokkal. 

És teszi mindezt úgy, hogy egy másodpercig sem hibáztathatjuk érte. TotalBiscuit ugyanis rákos. Először 2014-ben beszélt a szörnyű kórral való küzdelméről és arról, hogy folyamatos kezelésekben részesül, majd 2015. októberében kiderült, hogy gyógyíthatatlan. Bain bevallása szerint elege van a negatív visszajelzésekből, az őt ért kritikákból és azt vallja, hogy valószínűleg tovább fog élni, ha megpróbálja egyszerűen csak elkerülni ezeket, a családja miatt pedig ezt a lépést meg kellett tennie. Videókat továbbra is fog készíteni, viszont a nézők véleményétől távol tartja magát a jövőben. A teljes nyilatkozatát itt hallgathatjátok meg, nem hosszú és nagyon érzelmes. 

Ti követtétek eddig TotalBiscuit munkásságát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)