Hirdetés

Totális zavar: él és virul, csak késik a Silent Hill babérjaira törő Abandoned

|

Ismét tévedtek azok, akik azt hitték, már a kukában végezte a nagyon rejtélyes PlayStation 5-exkluzív Abandoned.

Hirdetés

Erős a gyanú a játékosokban, hogy a Blue Box Game Studios csapatánál készülő, Abandoned nevet viselő kaland valójában Hideo Kojima fejéből pattant ki, és ha nevében nem is, hangulatában mindenképp kapcsolódhat a Silent Hill sorozathoz. Ez persze számtalan elméletet szült, erről mi is írtunk már nektek.

Aztán furcsa módon nagy lett a csend a projekt körül, Twitter posztok is kezdtek eltünedezni, aztán már az a pletyka terjedt, hogy törölték a játékot. Most végre életjelet adott magáról a csapat, és világossá tette a helyzetet. A Blue Box Game Studios egy Twitter-bejegyzésben igyekezte tisztázni a helyzetet.

Hirdetés

A csapat bejegyzésében ez olvasható:

"Mostanában kérésekkel és kérdésekkel bombáztak minket az Abandoned fejlesztési állapotával kapcsolatban. Az Abandoned törlésére vonatkozó legutóbbi pletykák kapcsán az a válaszunk, hogy ezek a szóbeszédek hamisak. Dolgozunk a Realtime Experience alkalmazáson és online csatornákon keresztüli leleplezésen, a játék prológusával egyetemben."

A posztból az is kiderült, hogy az eredeti tervek szerint a fenti dolgokra már 2022 első negyedében sor került volna, de sajnos alábecsültek a fejlesztési roadmapet, így még nem állnak készen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Így hát a csapat eltolta a prológus bejelentését és megjelenését, és csak akkor adják majd ki azt, ha már stabil, jó és kész lesz. A srácok tisztában vannak a játékosok frusztráltságával, és elnézést is kértek emiatt. Elvileg folytatják a munkát a játékon, és értesítenek majd, ha van valami, amiről beszámolhatnak.

A stúdió kétszer is bocsánatot kért a bejegyzésben egyébként. Kérdés már csak az, hogy tényleg minden rendben van-e, vagy ezzel a poszttal csak időt akar nyerni egy gondban lévő projekt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)