Hirdetés

Totally Accurate Battlegrounds - még ingyenesen letölthető a legviccesebb PUBG-klón

|

A Landfall csapata mókás, valós fizikájú játékainak köszönheti a hírnevét. Ezúttal összeraktak egy battle royale játékot is.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat eredetileg áprilisi tréfának szánta legutóbbi művét, a Totally Accurate Battlegrounds játékot, amely állításuk szerint tisztelgés a PlayerUnknown's Battlegrounds előtt, de hamar belátható, hogy inkább paródiába hajlik.

Hirdetés

Pár hónapot ugyan késett a megjelenéssel a Landfall, de hiánypótló alkotást hoztak össze. A csapatnak egyébként olyan címeket köszönhetünk, mint a teherautós-ugrálós ügyességi játék, a Clustertruck, vagy a még mindig fejlesztés alatt álló háborúszimulátor, a Totally Accurate Battle Simulator.

A TAB egyesíti a PUBG már jól ismert játékmenetét a Landfall sajátos humorával és erősen fizika-alapú mechanikáival. A végeredmény magáért beszél, nézzétek meg a trailert alább:

A játékot a megjelenést követő 100 órában ingyenesen begyűjthetitek, csak kövessétek ezt a linket, és adjátok hozzá a Battlegroundsot a Steam-könyvtáratokhoz. Természetesen a Steam applikációból ugyanígy működik a dolog. A battle royale mára virradóra jelent meg, így még van időtök, de ne várjatok vele túl sokat, mert 100 órát követően már csak 5 euróért (kb. 1600 forintért) tudjátok beszerezni.

Nektek hogy tetszik a Totally Accurate Battlegrounds?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)