Hirdetés

Tovább bővül a Serious Sam 4 világa

|

Két fontos újítást is kapott a tavaly megjelent epizód, örülhetnek a PC-s játékosok.

Hirdetés

Úgy látszik, hogy a Serious Sam széria sosem fullad ki, hiszen a tavaly megjelent negyedik epizód is kifejezetten sikeres lett, most pedig még tovább bővült az amúgy is tartalmas játék.

Az 1.08-as frissítés sok újdonságot hozott a játék világába. Többek között érkezett egy köteg új játszható karakter: Nonna, Hellfire, Jones, Kenny, Mikhail, Quinn és Rodriguez, rajtuk kívül pedig az összes Serious Sam 4 NPC játszhatóvá vált. Zavarra viszont ez után sem kell számítani, hiszen jött egy szűrő, amivel rendezhetjük a karaktereket.

Hirdetés

A frissítés azonban nem merül ki ennyiben, sőt. Az 1.08-as update végre elhozta a modtámogatást és a teljeskörű Steam Workshop integráció is bekerült. Ennek köszönhetően a közösség kreativitása végre testet ölthet és azt tehetnek a játékkal, amit csak akarnak.

A workshopban már fel is tűnt 1-2 érdekes projekt, mint például a 7Smoke Racing, melyben a legkülönbözőbb pályákon mehetünk versenyeket, vagy próbálhatjuk tökéletesíteni a köridőnket. A mod része 20 pálya, 9 aréna és 3 Grand Prix kupa mellet 2 meme kupa is.

A frissítés egyértelműen erről a két funkcióról szólt, a fejlesztők azonban mindig törekszenek a jobb játékélményre, így sok javítás és teljesítménnyel kapcsolatos változás is érkezett. A teljes leírás ide kattintva olvasható. Ti toljátok a Serious Sam 4-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)