Hirdetés

Tovább bővül az Age of Empires 2: Definitive Edition, jelentős csomag érkezett

|

Nagyon fognak örülni azok, akiknek kedvük támadt újra elővenni az Age of Empires 2: Definitive Editiont.

Hirdetés

Az Age Empires franchise rengeteg szeretet kapott az elmúlt években. Az Age of Empires IV nem kevés RTS-rajongót csábított vissza a műfajhoz, az Age of Empires II: Definitive Edition pedig elhozta a régi klasszikus legjobb formáját. Mindkettő folyamatosan kapja az új tartalmakat, mint például a tegnap megjelent Return to Rome című DLC-t. Az Age of Empires II: Definitive Edition új csomagja elképesztő mennyiségű újdonságot hozott.

A fejlesztők az összes Age of Empires 1-es népet belecsomagolták a DLC-be, és hármójuknak külön kampányt is adtak.

Hirdetés

A kompetitívebb játékosok pedig egy hivatalos, D3-as módnak örülhetnek, ami eredetileg egy Vietnámban elterjedt szabályrendszer volt (Đời 3 Không Thành).

A szabályok elősegítik, hogy a játékosok a bronzkorra koncentráljanak, és tiltják a falak és védőtornyok használatát az akciódúsabb meccsek kedvéért.

A Return to Rome DLC már megvásárolható 15 euróért.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)