Hirdetés

Tovább bővülhet a Halo: The Master Chief Collection, de nem pont azzal, amit a rajongók szeretnének

|

A 343 Industries hozzányúl a Halo-játékokat összefogó csomag multiplayeréhez.

Hirdetés

Eredetileg még 2014-ben jelent meg Xbox One-ra a Halo: The Master Chief Collection, ami lehetővé tette, hogy egyetlen gyűjteményt elindítva élhessük át a Bungie és a 343 Industries korábbi Halo-játékait, a Halo: Combat Evolved Anniversary-t, a Halo 2 Anniversary-t, a Halo 3-at és a Halo 4-et. Később csatlakozott a pakkhoz a Halo 3: ODST és a Halo Reach is, ellenben a Halo 5 ugyanúgy nem része, ahogy a Halo Wars és a Halo Wars 2 sem.

A kollekció később aztán PC-re, majd Xbox Series X-re és Series S-re is befutott, sőt az azóta eltelt időben kapott pár apróbb tartalmai bővítést is. Magyarán a Microsoft még távolról sem végzett vele, és ezt támasztják alá a legfrissebb fejlemények is.

Hirdetés

Egyelőre viszont aligha fog mindenki örülni, mivel a 343 Industries bejelentése szerint fontolóra veszik azt, hogy mikrotranzakciókkal, úgynevezett Spartan Pointokkal dobják fel a gyűjteményt. Ezek elvileg a Season Pointok helyét vennék át, és azt a célt szolgálnák, hogy a játékosok pénzköltéssel gyorsíthassák fel a haladásukat, amennyiben azt szeretnék. Persze elegendő játékkal elméletileg a jövőben is feloldhatjuk majd a különféle jutalmakat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az legalább biztató jel, hogy a 343 ezzel a bejelentéssel is azt akarta bebizonyítani, hogy transzparensen kommunikál a közösséggel, és nem csak úgy, derült égből villámcsapásként vezeti be a mikrotranzakciókat. A jövőben még többet megtudhatunk majd ezekről az újdonságokról, így nem kizárt, hogy változhat a véleményünk a srácok ötletéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)