Hirdetés

Tovább csúszik a Cyberpunk 2077 megjelenés

|

A Cyberpunk 2077 megjelenési dátumán ismét változtatott a CD Projekt RED, mert úgy látták, nem fognak elkészülni szeptemberre.

Hirdetés

Mind tudjuk, milyen idegörlő, amikor megjelenési dátumokat módosítgatnak a fejlesztők, de azt is, hogy az olyan nagyoknál, mint a Rockstar, a Naughty Dog vagy a CD Projekt RED, megéri várni, akármeddig kell kitartanunk türelmesen, régi videókat és képeket nézegetve.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 szeptember 17-én jelent volna meg, de a megjelenési dátumot a csapat november 19-ére módosította. Az ehhez fűzött hosszú üzenetben kifejtették, hogy úgy érzik, nem fog elkészülni a játék a korábban kitűzött időpontra, és nem hajlandóak semmit félkészen kiadni. Tudják, hogy a játékosok bizalmával játszanak, és nem könnyen hoznak meg ilyen döntéseket, de ezt érezték helyesnek, és remélik, megértőek lesznek a rajongók. A tartalom és a játékmenet, a küldetések, az átvezetők, a képességek és a tárgyak már készen vannak, de mindent szeretnének alaposan ellenőrizni, balanszolni, kijavítani a rengeteg hibát, és ehhez kell még az a közel két hónap.

A halasztás egyébként azt is jelentheti, hogy a Cyberpunk 2077 PS5-ös és Xbox Series X-es változata a PC-ssel, PS4-essel és One-ossal együtt, valamely vagy akár mindkét konzol nyitócímeként jelenik meg.

Bár erről mi személyesen nem kaptunk értesítést, állítólag újságírók a világ minden táján belekezdhettek a játékba ezen a héten, és a CD Projekt RED várja a visszajelzéseiket, valamint azt, hogy a június 25-ei Night City Wire után közzétegyék előzeteseiket. Rákérdezünk a forgalmazónál, hogy mi a helyzet, hátha beférünk mi, szerény magyar újságírók is, szeretünk nektek elsőkézből infót átadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)