Hirdetés

Tovább csúszik a The Forest folytatása, nem is keveset

|

A Sons of the Forest esetében egy második halasztásra is szükség van a lehető legjobb minőség eléréséhez.

Hirdetés

A Sons of the Forest a The Forest című túlélős sandbox móka ambíciózus folytatása, ami horror elemekkel és történettel dobta fel a barangolós-túlélős játékélményt. A folytatás még jobban ráerősít majd az első rész erősségeire, és még több horrort és sztorit ígér.

A játék eredetileg 2022 májusában érkezett volna, de a fejlesztők eltolták a megjelenését 2022 októberére. Mint kiderült, ezt a tervet sem fogják tudni tartani.

Hirdetés

Az Endnight Games bejelentette, hogy csak 2023. február 23-án tudják majd leszállítani a Sons of the Forestet. Az infókat tartalmazó tweetben hozzátették, hogy ez lesz az utolsó csúszás, és hogy a játék 30 dollárért lesz megvásárolható. A keserédes szöveg mellé egy új, bár rövidke videót is tűztek:

A fejlesztők azzal indokolták az újabb késést, hogy a Sons of the Forest egy nagyon nagy projekt, és emiatt nehéz belőni a pontos dátumot. Remélhetőleg azért több csúszásról már nem kell majd beszámolnunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)