Hirdetés

Tovább éleződik a Lionhead helyzete...

|

Már többször hallhattunk pletykákat arról, hogy a Lionhead ilyen, meg olyan gondokkal küszköd, hogy fel akarják őket vásárolni és így tovább. A találgatás most újabb távlatokat nyitott, lévén Peter Molyneux a GDC helyszínén mondta le előadását. Nem indokolt semmit, egyszerűen csak elmaradt. Mindeköben legtöbben - meg nem nevezett források - azt állítják, hogy a Microsoft hamarosan minden papírt aláír a csapattal, és a felvásárlás megtörténik. Ezzel együtt még az is terjed, mint a futótűz, hogy a Lionhead már keményen dolgozik a Fable folytatásán, mely Xbox 360-ra jön majd meg először - nekünk PC-s játékosoknak ez miért jó? Hááát, egyelőre csak reménykedhetünk, hogy: 1. lesz PC-re is az új Fable 2. Nem minden, jövőbeni Lionhead játék Xbox exkluzív lesz...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)