Hirdetés

Tovább épül-szépül Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone

|

Magas felbontású textúracsomagokat és privát lobbikat kapott a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone. Ha van egy nagyobb baráti köröd, akkor összehozhatod őket egy barátságos lövöldözésre.

Hirdetés

Megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone legújabb frissítése, ami elhozott pár fontos újdonságot. Az utóbbi tábor legnagyobb örömére bekerült privát lobbi indításának lehetősége, így a haverokkal összegyűlve lenyomhatnak egy-egy barátságos kört. Mondjuk sok haverra lesz szükség a tényleges ugráshoz.

Egy normál BR lobbihoz minimum 50 játékos kell, míg a Plunder módhoz 30. Azért van itt egy Mini BR mód is, amihez csak 24 a minimum, de még ez is sok lehet azoknak, akik csak néhány internetes cimborával szoktak lövöldözni Modern Warfare-ben. Remélhetőleg a jövőben bővülni fognak még a lobbi lehetőségek.

Hirdetés

A PlayStation 4 Pro és Xbox Series X tulajok örömmel konstatálhatják, hogy megjelent egy magas felbontású textúracsomag a játékhoz. A PC-s akcióhősöknél mondjuk eddig sem volt gond a látvánnyal, de aki szeretné, az bekapcsolhatja a Texture Streaming opciót, aminek köszönhetően a játék csak akkor fogja behúzni a ritkán használt textúrákat, amikor arra ténylegesen szükség is van.

Egyébiránt történt egy rakat kisebb-nagyobb bugjavítás, illetve a fejlesztők szétválasztották a Modern Warfare és Warzone loadoutjait, így aki mindkettőt pörgeti az könnyeben rendezgetheti a cuccait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)