Hirdetés

Tovább erősít az Epic Games

|

Úgy tűnik, az aktuális tendenciát látva az Epic Games étvágya is megjött. Legújabb "áldozatuk" a Chair Entertainment.

Hirdetés

"A nagy hal megeszi a kicsit."-elv nem csak az evolúció csúcsán trónoló óriásokra igaz. A kisebb, ám szintén jelentős szereplők is terjeszkednek, ha módjuk nyílik rá. Így tett az Epic Games is, amikor bejelentette, hogy felvásárolják a Chair Entertainment gárdáját. Utóbbi leginkább az Xbox Live Arcade láncolatába illeszkedő Undertow révén lehet ismerős, ráadásul ők óhajtanak Orson Scott Card Végjáték (Ender's Game) című remekműve nyomán játékot készíteni. Teszik mindezt az aktuális Unreal motorra építkezve. Az Epic a jövőben új és eredeti, UE3-ra felépítendő játékokat vár a család legújabb tagjától.

Undertow

undertow.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)