Hirdetés

Tovább finomították a The Witcher 3 Redux modját

|

A játékmenetet sokkal taktikusabbá tevő rajongói alkotás újabb frissítést kapott, mely tovább finomhangolja az átalakított mechanikákat.

Hirdetés

A The Witcher 3 kétségtelenül az elmúlt évtized egyik legjobb játéka, de persze erről sem állítanánk azt, hogy minden elemében tökéletes. Alex Vukovic a CD Projekt Red 2015-ös alkotásának egyik legkifogásoltabb aspektusát, a harcrendszert szabta át egy kicsit Redux modjával, hogy nagyobb kihívást nyújtson és több megfontoltságot és taktikázást kívánjon meg a játékostól - ehhez érkezett most egy nagyobb frissítést.

Hirdetés

Az új verzió azért született, hogy tovább finomítsa az átalakított mechanikákat, ezzel egy kiegyensúlyozottabb élményt nyújtson. Eszerint állított az égéseffekten, mivel korábban talán egy kicsit túlságosan visszavett a sebzéséből. Emellett extra képességeket ad bizonyos ellenfeleknek, például a gargoyle-oknak.

A 3.0-ás frissítéssel jó pár hibát is orvosoltak, így például a Fleet Footed skill esetében már működik a kritikus sebzés effekt, ami korábban hajlamos volt elmaradni. Emellett sok egyéb effekt és képesség erősségén finomhangolt még melyek a visszajelzések alapján túl gyengének, vagy éppen kiemelkedően erősnek bizonyultak. A frissített modot bárki eléri a Nexus Modson keresztül, ha egy kicsit próbálgatná, milyen egy kicsit realisztikusabb harcrendszer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)