Hirdetés

Tovább húzzák az agyunkat az új Batman játék kapcsán

|

A Warner Bros. Montréal újabb teasert lőtt fel, de ezzel sem lettünk sokkal okosabbak.

Hirdetés

A Rocksteady fejlesztőinél készülő Suicide Squad: Kill the Justice League és az új Batman játék is az augusztus 22-én online megrendezésre kerülő DC FanDome esemény nagy szenzációi lesznek, azonban mivel a WB Games Montréal már elkezdte az új projektjének felvezetését, ezért abban reménykedtünk, hogy már ma bejelentésre kerül az Arkham-címek utódja. Minden azzal kezdődött, hogy furcsa kódok bukkantak fel a csapat hivatalos Twitter-oldalán, a bejegyzés pedig egy titokzatos honlapra vezette az érdeklődőket, ahol egy másnap 17 órára utaló számláló várta őket. 

Hirdetés

Sokan reménykedtek benne, hogy a stúdió legalább a játék címét leleplezi, ám ehelyett egy újabb rejtélyes kód bukkant fel. A tweet szerint ha be kell ütnünk a 761-es kódot a megfelelő helyre, amelyet a r3dakt3d.com-on megtéve a két dolgot kapunk: egy augusztus 19-es dátumot, illetve egy letölthető képet, amit alább ti is megtekinthettek: 

A Redditen természetesen azonnal megindult a találgatás, hogy a fotó mit jelenthet, kommentben várjuk tőletek is a tippeket. Mivel a korábbi szivárgások és spekulációk alapján a következő Batman játék a Court of Owls képregényeken alapul majd, ezért valószínűsíthetően ehhez van valami köze a képnek, de a detektívmunkát meghagyjuk nektek és Bruce Wayne-nek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)