Hirdetés

Tovább késik a Halo Infinite kampányának coop része

|

Az eredeti tervek szerint a Season 2 tartalmakkal együtt jött volna a kooperatív opció, de a stúdió kénytelen volt ismét csúszást jelenteni.

Hirdetés

A Halo Infinite érkezéséig nem jelent meg úgy Halo epizód, hogy ne lehetett volna osztott képernyőn lövöldözni a haverok társaságában. A 343 Industries kénytelen volt lemondani a funkcióról, legalábbis megjelenéskor.

Az új játék sok szempontból egy formabontó epizód volt, és a kampány új megközelítése magával hozta a cooppal kapcsolatos tervek elcsúsztatását. Ettől függetlenül a stúdió ragaszkodik a játékmódhoz, még akkor is, ha újabb és újabb problémákba ütköznek a fejlesztésével.

Hirdetés

A srácok legutóbb azt ígérték, hogy a társas opció a Season 2-vel fog befutni, de a Halo Waypoint legutóbbi posztja szerint ismét változtak a tervek.

"A valóság az, hogy a Halo Infinite nyílt világa miatt több időre lesz szükségünk egy minőségi, teljesértékű, 4 szereplős kooperatív mód leszállításához."

Hozzátették, hogy a 2 szereplős, osztott képernyős verzió is érkezik, ami elérhető lesz minden konzolon az Xbox One-től az Xbox Series X-ig. A helyzet viszont itt is az, hogy a kampány nem-lineáris természete extra kihívásokat hozott.

"Mindez azt jelenti, hogy a kampány coop változatát nem tudjuk majd leszállítani a Season 2 indulására. Ettől függetlenül továbbra is az a tervünk, hogy még a Season 2 futamideje alatt kihozzuk az opciót."

A Halo Forge eszköztárral is késik a csapat, de az egy fokkal már jobban áll. A közösség prominens figurái már tesztelhetik a cuccot, és ha minden jól megy, akkor a Season 3 indulására a Forge is elkészül majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)