Hirdetés

Tovább özönlenek a TrackMania epizódok!

|

Alighogy megjelent a TrackMania nevezetű autós őrület aktuális verziója, a fejlesztők máris bemutattáka folytatást, a TrackMania United-et. Najó, azért nem eszik ennyire forrón a kását, a lényeg igazából az, hogy ez egy mindent összefoglaló gigantikus csomag. Tartalmazza az alap játékot, és minden eddig megjelent kiegészítést. Annak érdekében, hogy jobban érezzük a késztetés megvásárlására, néhány apróságot lecseréltek, bizonyos esetekben nagyobbak a pályák, ilyesmi. Továbbá új online és egyjátékos élmények is várnak majd minket. Szóval végülis ez egy új rész is, meg nem is :) Valamiért úgy érzem nem most hallunk utoljára a sorozatról... A játék hivatalos honlapját itt találhatod meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)