Hirdetés

Tovább várat magára a The Secret World

|

A hivatalos közlemény szerint két héttel később ugorhatunk csak neki a Funcom ígéretes online szerepjátékának.

Hirdetés

A június 19-re tervezett dátumot nem tudja tartani a Funcom, ezért előre, hivatalosan is bejelentették, hogy további két hetet kell várnunk a The Secret World bemutatkozására.

A The Secret World premierdátuma tehát június 19-ről átkerült két héttel későbbre, egészen pontosan július harmadikára. A Funcom állítása alapján azonban nincs okunk szomorkodni, hiszen az elkövetkezendő hétvégék továbbra is a béta jegyében telnek majd és ezáltal sokkal kiforrottabb játékot kaphatunk kézhez július elején.

A harmadik béta hétvége "Hell Raised" néven "kerül bele a történelemkönyvekbe", és június 15-én kipróbálhatjuk általa az Illuminati, Dragon és Templar frakciókat is. A negyedik hétvége június 22-re esik és ekkor veszi kezdetét a PvP módot kedvelők Kánaánja, ugyanis megízlelhetik a játékos kontra játékos küzdelmeket. Valahogy csak kihúzzuk már harmadikáig a bétával...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)