Hirdetés

Tovább zuhan a Battlefield 2042 népszerűsége

|

Egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül a népszerű sorozat legújabb darabja.

Hirdetés

Tavaly novemberben jelent meg a Battlefield 2042, amivel szemben rendkívül magas elvárásokat állítottak a játékosok a korai videók alapján. A helyzetet az is tetézte, hogy az EA többször arról beszélt, a játékot több stúdió is együtt készíti és a legjobb többjátékos élményért még a sztoriról is lemondtak.

Aztán a megjelenéskor jött a hidegzuhany, a játék félkész állapotban jelent meg, számos, korábban alapvető funkció hiányzott (és még mindig hiányzik) a Battlefield 2042-ből, aminek még az alapvető mechanikáival is sok gond akadt.

Hirdetés

Alig két hónappal a megjelenés után a ResetEra fórumán szúrták ki, hogy a legendás Battlefield széria legújabb darabja már a legnépszerűbb 50 játékban sincs benne, sem Xbox One-on, sem pedig az Xbox Series gépeken.

A DICE lövöldéjét olyan címek is visszaelőzték, mint a DayZ és a For Honor, de még az általuk fejlesztett Star Wars: Battlefront 2 is népszerűbb, hiába voltak annak is hatalmas botrányai. A játékosbázis hirtelen és drasztikus csökkenését egyelőre úgy tűnik, hogy egyszerű hibajavításokkal nem fogják tudni megállítani, ezért az EA elvileg már ki is találta, hogy milyen változásokkal lehetne új életet lehelni a Battlefield 2042-be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)