Hirdetés

További platformokra jöhet a Resident Evil Village, videóban mesélnek a fejlesztők az újdonságokról

|

Resident Evil Village gameplay jeleneteket és fejlesztői kommentárokat tartalmazó videóval jelentkezett a Capcom a Tokyo Game Show alkalmából.

Hirdetés

Annak idején merész és formabontó lépés volt a Capcom részéről, hogy sutba vágva a klasszikus (rögzített kamerás), valamint a modernizált külső nézetet, a mi szemszögünkből láttatta a Resident Evil 7: Biohazard rémségeit. A történet hősét, Ethan Winterst nem is tervezték különösebben bonyolult személyiséggel felruházni, kezdetben úgy tekintettek rá, mint a játékos megtestesülésére (lásd: Gordon Freeman a Half-Life szériából), aztán ahogy egyre inkább hozzájuk nőtt, úgy vált belőle az a tökéletlen, mégis kedvelhető figura, akire érdemes rábízni a Resident Evil Village főszerepét is.

Hirdetés

A folytatás talán legmarkánsabb megkülönböztetőjegye a minden korábbinál nagyobb (és persze részletgazdagabb) játéktér, amely felfedezésre csábít. Ugyanez a nyitottság jellemzi majd a problémamegoldást is, azaz nem csak egyetlen módon tudunk majd átvergődni az elibénk gördített akadályokon.

A Resident Evil Village, amelyben még jobban megismerhetjük Ethant és megtapasztalhatjuk, hogyan ér véget a története, 2021-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re, valamint Series S-re. Bár a Capcom eddig azt kommunikálta, hogy a jelenlegi konzolok már kevesek hozzá, mégsem tett le arról, hogy működésre bírja a játékot PS4-en és Xbox One-on is. Tsuyoshi Kanda producer elárulta, hogy pillanatnyilag azt próbálgatják, hogy mennyire hűen lehet a kifutó gépeken visszaadni az élményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)