Hirdetés

További PUBG játékokra is számíthatunk a jövőben

|

Nem a The Callisto Protocol című horror az egyetlen, amivel bővül a PUBG-univerzum.

Hirdetés

Miközben bővül a PlayerUnknown's Battlegrounds is (decemberben már a 10. szezon hozott új pályát a kitartó játékosoknak), a legutóbbi The Game Awardson bemutatkozott a Dead Space alkotójának új játéka, a The Callisto Protocol is. Sokan meglepődtek rajta, mikor kiderült, hogy az erős horror-atmoszférát árasztó játék kapcsolatban áll a battle royale klasszikussal, pedig ez a helyzet.

A fejlesztőcsapat, a Striking Distance ugyanis a PUBG Corporation égisze alatt dolgozik, horrorjátékuk pedig a PUBG-vel osztozik egy univerzumon. És nem ez lesz az egyetlen ilyen cím. 

Hirdetés

A legújabb jelentések szerint 2021-ben és 22-ben további játékokkal is bővülhet a PUBG világa. Az információ a Bloombergtől jött, amely interjút készített a Krafton vezetőjével, Kim Chang-Hannal. Chang-Han egy olyan holdingtársaság feje, ami számos stúdiót felügyel, és közöttük van a PUBG Studio, valamint a Striking Distance is. A beszélgetésből kiderült, hogy két új játék is készül a háttérben: az egyik még idén megjelenik és egy új battle royale mobiljáték lesz, a másik pedig 2022-ben várható és egy újabb, a PUBG-vel kapcsolatban álló PC-s és konzolos cím lesz.

Szintén 2022-ben tervezik kiadni a The Callisto Protocolt is, de ez nem újdonság annak, aki látta a bejelentő trailert vagy az erős idegzetűeknek ajánlott, kibővített előzetest

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)