Hirdetés

Továbbra is lesz DLC a Guitar Hero-hoz és a DJ Hero-hoz

|

A két, nemrég beszüntetett széria Facebook és Twitter oldalán olvasható bejegyzések szerint nem áll le a letölthető tartalmak forgalmazása.

Hirdetés

A Guitar Hero oldala már több, mint 3 millió rajongóval rendelkezik, míg a DJ Hero 455 ezer körül tart.

Ennek a nagy támogatói bázisnak köszönhetően a készítők úgy döntöttek, hamarosan újabb számokkal bővítik a Guitar Hero: Warriors of Rock, és a DJ Hero 2 választékát. Részleteket ugyan nem közöltek, de legalább azt már tudjuk, hogy annak ellenére, hogy az Activision hivatalosan elkaszálta a szériákat, egy darabig még biztos játszhatunk új zenékkel, ha valamilyen oknál fogva unnánk a jelenlegieket. Reméljük nem lesznek drágábbak, mint a jelenleg elérhető DLC csomagok, és a tartalmuk sem lesz kevesebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)