Hirdetés

Továbbra is problémás a Settlers 7 DRM

|

A Ubisoft magyarázkodik, a játékosok szenvednek, a DRM pedig nem működik.

Hirdetés

A hivatalos Settlers 7 fórumon immár több mint ötven oldalon nagyjából 10,000 hozzászólás olvasható a csodálats új Ubisoft DRm kapcsán. A Ubisoftnak pedig nincs válasza. Bizonyára emlékeztek még, hogy hasonló cipőben járt a cég többi játéka is.

Az Assassin's Creed 2, és a Silent Hunter 5 is botladozva indult, ám ott valahogy sikerült úrrá lenni a helyzeten, sőt még hihető is volt a Ubisoft magyarázata, hogy egy hétvégén át hackerek csintalankodtak, ezért a kavar. A Settlers 7 esetében azonban már nem ilyen egyszerű a helyzet, hiszen nem csak az ausztrál gamerek vannak kitéve a DRM okozta kellemetlenségeknek. A Ubisoft egyelőre türelmet kér, és állításuk szerint a csapat már haladást ért el a helyzet megoldásával kapcsolatban, de a probléma továbbra is idegesítő. A lényeg, hogy aki még nem vásárolta meg, az várjon pár hetet, mire lenyugszanak a kedélyek, netalán magához tér a Ubisoft DRM...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)