Hirdetés

Továbbra is pusztítja a videokártyákat a New World, és nem csak az RTX 3090-ek vannak veszélyben

|

Sorra érkeznek jelentések arról, hogy az RTX 30-as széria kártyái felmondják a szolgálatot a New World alatt.

Hirdetés

Egyelőre óriási siker az Amazon MMO-ja, a New World, ami továbbra is a második legnépszerűbb játék a Steamen az egyszerre játszók számának csúcsát tekintve. A szerverek lassan elbírják a terhelést, és a fejlesztők is mindent megtesznek azért, hogy aki szeretne, gond nélkül elmerülhessen a játékban.

Még a béta alatt számoltak be arról többen is, hogy az EVGA egyes RTX 3090-es kártyáit megeszi a játék, amit akkor úgy orvosolt az Amazon, hogy korlátozta a framerate-et, a gyártó pedig garanciálisan cserélte a működésképtelen hardvereket. Reméltük, hogy vége ennek a kellemetlenségnek, de most, a megjelenés után tele van a Reddit posztokkal, amikben a felhasználók arról számolnak be, hogy bár a próbaverzió nem ártott a gépüknek, a teljes játék igen.

Hirdetés

A beszámolók alapján nem csak RTX 3090-ek érintettek, hanem szinte a teljes RTX 30-as széria, asztali és laptop GPU-k egyaránt, főleg az EVGA és a Gigabyte modelljei. Néhány AMD-s felhasználó is jelezte, hogy összeomlásokat és túlmelegedést tapasztalt.

A felhasználók azt javasolják egymásnak, hogy próbáljanak meg fps-korlátozó programot futtatni, amíg az Amazon vagy a gyártók valamelyike nem reagál.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)