Hirdetés

Továbbra is Xbox-ra fejleszt a Bungie

|

Az LA Times értesülései szerint a Bungie ismét egy olyan projekten dolgozik, amely véletlenül sem multiplatform lesz, annál inkább Xbox-exkluzív.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy már az Activision szárnyai alá tartozik, a Bungie nem áll be a multiplatform címet fejlesztők sorába, hanem továbbra is Xbox-exkluzív játékot dédelgetnek.

Az LA Times értesülései alapján a Bungie következő projektje a Halo sorozathoz hasonlóan szintén, csakis kizárólag Xbox platformra jelenik majd meg és ebből nem is szeretnének engedni. A lap arról nem tudott felvilágosítást adni, hogy a Bungie titokzatos produktuma még ebben a konzolgenerációban megjelenik-e, vagy átcsúszik a következőre, de azt elárulták, hogy a Destiny munkacímen futó alkotás első része 2013-ra várható és a későbbiek folyamán elkészülhet más platformokra is (amely portokat valószínűleg más fejlesztőcsapatokkal végeztetnek majd el és egy évvel később kerülhetnek kiadásra). A Destiny előreláthatólag sok évig biztosítja majd a Bungie elfoglaltságát (valószínűleg négy részt kaphatunk belőle szabályos időközönként elosztva), az Activision nem titkolt célja pedig az, hogy az Infinity Ward eltávozott tehetségeit pótolják.

Az LA Times értesüléseit tessék pletykaként kezelni, még ha az Xbox-exkluzivitásról szóló részt szinte készpénznek is vehetnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)