Hirdetés

Továbbra sem kap megjelenési dátumot a Dying Light 2

|

A jelek szerint ezután sem lesz sima repülés a játék története, de a fejlesztők nem csak rossz hírekre utalnak a közelgő bejelentésük apropóján.

Hirdetés

A napokban számoltunk be arról, hogy a Techland március 17-re valamiféle bejelentést tartogat a 2018 óta készülő Dying Light 2 kapcsán a Dying Light Discord-szerveren. Az esemény tartalmának konkrétumai ugyan azóta sem szivárogtak ki, de a fejlesztők hozzászólásaiból már következtethetünk erre-arra. A legfontosabbakat a Discord-fórumon árulta el a közösségi menedzser Uncy, igyekezve lenyomni a bejelentéssel kapcsolatos elvárásokat.

Hirdetés

Rossz hír, hogy a hozzászólásai alapján 17-én sem fogunk megjelenési dátumot kapni, amit azzal a nem túl biztató poénnal ütött el, hogy így legalább később nem kell újabb halasztásról beszámolniuk. Mindazonáltal azt is megjegyezte, hogy a szerdai közlemény nem a játék elkaszálásáról szól majd, és több lesz egy "simán halad a fejlesztés"-típusú update-nél. A közösségi menedzser ígérete szerint a bejelentés után mindenki jobban fogja érteni a helyzetet, ami talán megkönnyíti a várakozást is.

Eközben a Dying Light Twitterén is záporoznak a kérdések, ahol egy hozzászóló megjegyezte, hogy a 2020 eleje óta tologatott projekt olyan, mintha a hírhedt dev hellben, azaz a fejlesztési pokol többnyire véget nem érő fázisában ragadt volna. A felvetésre válaszul a készítők azzal védekeztek, hogy ugyan kissé korán jelentették be a Dying Light 2-t, de a fejlesztés továbbra is zajlik, és messze van a dev helltől. Egy másik kommentből pedig az is kiderült, hogy a Techland nem tervezi korai hozzáférésben piacra dobni a játékot.

Hogy végül mi lesz a bejelentés konkrét tartalma, arról ezek után végképp lövésünk sincs, de az biztos, hogy a Dying Light 2-nek nagyon jót tenne már néhány megnyugtató fejlemény. A játék elhúzódó fejlesztését ugyanis aggasztó fordulatok kísérik a szexuális zaklatástól a csapaton belüli feszültségekig, melyekről ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben.  

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)