Hirdetés

Nemcsak az Epic van ajándékozós kedvében, a GoG is ad egy ingyen játékot!

|

Egy elég sokféle játékelemből összepakolt akotást vághatunk most zsebre teljesen díjmentesen.

Hirdetés

Idén is többször előfordult, hogy rövid ideig ingyen beszerezhettünk PC-re egy-egy játékot valamelyik játékos platformon, az Epic Games pedig egy vagonnyi címet osztott szét a rajongók között. Most pedig itt egy újabb remek ajánlat, de ezúttal nem az Epic Games Launcheres könyvtárunkat bővíthetjük.

Hirdetés

Határozott ideig teljesen ingyen beszerezhetjük a GOG.com oldalán a Tower of Time nevű dungeon crawlert, amiben izgalmas történet, és valós idejű, mégis taktikus harcok várnak ránk. Elég új címről van szó, hiszen tavaly jelent meg, ráadásul az értékelések szerint egy korrekt alkotásról van szó. Ha kedvelitek az ilyesféle kalandokat, mindenképp érdemes lecsapni rá. Meg persze amúgy is, hiszen ajándékba adják.

A különleges promóciót itt találjátok meg, és néhány kattintás után már gyűjteményetekben is tudhatjátok a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)