Hirdetés

Ez lesz a Pokémon alkotóinak új játéka

|

A Game Freak egy teljesen új címen dolgozik, aminek egésze egy kis városkában játszódik. Jön a Town, legalábbis a munkacíme ez a projektnek.

Hirdetés

A Game Freak a legutóbbi Nintendo sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Switchre készülő következő címük egy egyedik, teljesen új játék.

Hirdetés

Ugyan itt is lesznek szörnyek, de ezeket nem fogod tudni betömni egy pokélabdába. A Town ugyanis arról szól, hogy az álmos kis falunkat hatalmas szörnyeteget támadják meg, mi pedig, mint jó polgárok, megvédjük majd azt.

A fenti trailerben látottakon túl nem sokat tudni a projektről, csak azt, hogy a Town nem feltétlenül a végleges cím, és hogy valamikor 2019-ben érkezik Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)