Hirdetés

TPS és FPS játék is lesz a PS5-ös Returnal?

|

A State of Play trailer egyik részében TPS nézetből FPS-be vált a Returnal, erre nem számítottunk.

Hirdetés

A PlayStation 5 nem dúskál egyelőre az exkluzív címekben, és a DualSense extra képességeit kihasználó Returnal sem fog megérkezni április végénél előbb, de legalább a fejlesztők igyekeznek táplálni az érdeklődésünk tüzét: a korábbi hosszabb kedvcsináló után most egy újabb előzetes érkezett, ezúttal kicsit komolyabban is belecsúszunk a játékmenet egyes részeibe. 

A Housemarque eddigi játékaihoz (Dead Nation, Resogun, Alienation, Matterfall) hasonlóan a Returnal egyik legfőbb eleme a bullet hell lesz, viszont komoly szerepet kap a sztori is, hiszen a főszereplőnek egy idegen bolygón egy időhurokba kerülve kell túlélnie.

Hirdetés

Ebbe a szürreális helyzetbe enged betekintést a State of Play során bemutatott gameplay trailer is, nézzétek csak: 

A Returnal a tervek szerint április 30-án jön PlayStation 5-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)