Hirdetés

Trackmania Turbo - gameplay videó magyarázza el, miről szól az egész

|

A Trackmania Turbo olyan lesz, mint a sorozat eddigi játékai, csak szebb, több, és már ketten is irányíthatjuk ugyanazt az autót. A fejlesztők hat percben mutatják be, miért olyan jó móka ez.

Hirdetés

Idén először konzolokon debütál a Trackmania, az eddig PC-exkluzív autós cím, amit sokszor átszíneztek már, de mindig el tudott venni néhány órát az életünkből.

Alapjaiban a Trackmania Turbo sem lesz más: kitekert pályákon, a fizika törvényeivel nem törődve száguldozhatunk arra törekedve, hogy minél kevesebb próbálkozásból sikerüljön elérni a célt. Az alapjátékban 200 előre elkészített pálya  található, de csinálhatunk sajátot, letölthetjük másokét, vagy ha elég merészek vagyunk, generáltathatunk egyet véletlenszerűen. A játék egyik legmókásabbnak tűnő része a DD mód, amikor két játékos ugyanazt a kocsit irányítja, és folyamatosan kommunikálniuk kell, ha sikert akarnak elérni.

A Trackmania Turbo valamikor 2015 végén jelenik meg, úgy tűnik, az eredeti, novemberi megjelenési dátumhoz képest kicsit később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)