Hirdetés

Trackmania Turbo - ingyenes VR-támogatást hozott a legfrissebb patch

|

Keddtől már kipróbálhatjuk, hogy mit bír a gyomrunk a Trackmania Turbo legújabb változatában.

Hirdetés

A népszerű árkád autóverseny sorozat legutóbbi darabja, a Trackmania Turbo a keddi update-tel megkapta a korábban beígért VR-támogatást. 

A természetesen ingyen letölthető patch-nek hála már PlayStation VR-on, Oculus Riften vagy a HTC Vive-on is repeszthetünk a hullámvasutaknál is émelyítőbb szerkezetű pályákon. Négy zóna összesen 40 versenypályáján próbálhatjuk megdönteni az időket - de néhányaknál valószínűleg nagyobb kihívás lesz, hogy rosszullét nélkül fejezzünk be egy etapot.

Akinek megvan hozzá a megfelelő eszköze, annak mindenképpen érdemes legalább a demó verziót letöltenie, amiben négy pályát lehet kipróbálni.

Nektek hogy tetszik, megér egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)