Hirdetés

Ekkor jön a Trackmania 2 Lagoon

|

A Ubisoft bejelentette, hogy mikor érkezik a népszerű Trackmania franchise következő epizódja, a Trackmania 2 Lagoon, amely számos újdonsággal kecsegteti a rajongókat.

Hirdetés

Ha ti sem tudtatok róla, hogy hamarosan új fejezettel bővül a Trackmania univerzum, akkor ne érezzétek magatokat zavarban, a Ubisoft most először mesélt a Trackmania 2 Lagoonról. 

Hirdetés

Hogy ez miért olyan érdekes? A kiadó információi alapján a játék már május 23-án, vagyis kevesebb mint két hét múlva elérhetővé válik PC-re! A Trackmania2 Lagoon legizgalmasabb része egyértelműen a 65 hullámvasút-szerű pályát tartalmazó egyjátékos kampány a  trópusi Lagoon szigeten, de a hat multiplayer mód (Time Attack, Round, Team, Cup, Laps és Chase) és a pálya/eseménykészítő sem hangzik rosszul, amelyeket szintén trópusi hangulatban állíthatunk össze kedvünkre. 

A sorozat legutóbbi része a tavaly megjelent Trackmania Turbo volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)