Hirdetés

Tragikusan teljesítenek az XDefiant szerverei, de ezzel még jól is járhatunk

|

A bétateszt meglehetősen nehézkesen zajlik: a szolgáltatás többször leállt, rengeteg apróbb javításra volt szükség, és emiatt az érdeklődők értékes játékidőtől estek el.

Hirdetés

Amikor elindul egy bétateszt, akkor függetlenül a tesztelés céljától, a játékfejlesztők azt remélik, hogy az érdeklődők kellemes órákat tölthetnek majd el a félkész játékkal. Ez sajnos nem így történt eddig az XDefianttel.

A Ubisoft új lövöldéje ugyan élvezetes fegyveres harcokat és pörgős akciót hozott, de mindezt úgy, hogy a szerverek terén több probléma is felmerült. Meccsek nem álltak össze, bugok ütötték fel a fejüket, és sokszor az egész szolgáltatást le kellett kapcsolni.

Hirdetés

A helyzet nem túl rózsás, de Mark Rubin, a projekt vezető producere Twitteren kibontotta kicsit a színfalak mögötti eseményeket. Elmondása szerint ha minden jól megy, és a szerverek végre stabilizálódnak, akkor a Ubisoft a zárt béta időszak meghosszabbítása mellett dönthet.

Egy tweetfolyamban Rubin egyébként bevallotta, hogy a béta borzalmas állapotban volt, és nem győzött elnézéseket kérni.

"Igen, egy bétáról van szó, és jobb ezeket a problémákat most felfedezni, de ettől még azt szerettem volna, hogy mindenki érezze jól magát, és csalódott vagyok, hogy ennyi hiba merült fel."

A producer megköszönte mindenkinek a részvételt, és megígérte, hogy amint tud pontos infókat az esetleges hosszabbításról, jelentkezni fog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)