Hirdetés

Trailer árulja el az Outriders megjelenési dátumát

|

Végre kiderült, hogy a People Can Fly konzolgenerációkon átívelő alkotása még idén napvilágot lát-e.

Hirdetés

Már egy év is eltelt azóta, hogy a Painkiller, a Gears of War: Judgment, valamint a Bulletstorm mögött álló stúdió legújabb alkotását felkarolta, majd az E3 2019 folyamán be is mutatta a Square Enix. A szóban forgó külső nézetes lövölde története szerint a kihalás szélére sodródott emberiség egy idegen bolygón keres menedéket, csakhogy az Enoch élővilága nem a legbarátságosabb arcát mutatja az újonnan érkezettek felé.

Hirdetés

Noha sztoriorientált, és elvileg egyedül is játszható, az Outriders fókuszában a kooperáció áll, magyarán barátainkkal (vagy teljesen ismeretlen egyénekkel a világ bármely pontjáról) összefogva gyűrjük le a helyi erőket, és követjük a jelzést, amelyik remélhetőleg elvezet az első telepesek nyomára.

Érdemes még a játékkal kapcsolatban megjegyezni, hogy karakterünk kinézetét testre szabhatjuk, megválaszthatjuk a nemét, valamint csemegézhetünk a rendelkezésünkre álló kasztok (Devastater, Trickster, Technomancer, Pyromancer) közül, amelyek egyedi képességekkel bírnak.

Az Outriders 2021. február 2-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X és Series S konzolokra.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)