Hirdetés

Trailerrel jött a PC-s Uncharted: Legacy of Thieves Collection megjelenési dátuma

|

A Naughty Dog a legzsúfoltabb őszi időszakban adja ki az Uncharted 4-et és annak önálló kiegészítőjét magába foglaló csomagot.

Hirdetés

A PlayStation 5-tel rendelkező játékosok pár hónapja már gyönyörködhetnek az Uncharted 4: A Thief's End és az Uncharted: The Lost Legacy játékok felújított változataiban, de a PC-seknek tovább kellett várniuk rá, hogy a Naughty Dog és az Iron Galaxy Studios a lehető legminőségibb portot készíthessék el. A

mindkettő projektet magába foglaló Uncharted: Legacy of Thieves Collection megjelenési dátumát korábban megszellőztette a Steam, az Epic Games Store és egy-két iparági bennfentes is, ám most végre megkaptuk a hivatalos részletet egy hangulatos előzetes kíséretében. 

Hirdetés

A Sony bejelentette, hogy az Uncharted: Legacy of Thieves Collection október 19-én landol PC-n (Steam, Epic Games Store), és számos platform-specifikus funkcióval fog megjelenni. Ilyen az ultra széles monitorok támogatása, az állítható textúra- és modellminőség, a különböző grafikaopciók (mint az anisotropic filtering és az ambient occlusion), a kontrollerek támogatása (köztük a DualSense-t és a DualShock 4-et is), valamint a billentyűzettel és egérrel való játék lehetővé tétele. 

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection nem fog éppenséggel laza időszakban debütálni, hiszen előtte az A Plague Tale: Requiem és a Ghostbusters: Spirits Unleashed, utána pedig többek között a Scorn, a New Tales from the Borderlands, a Gotham Knights és a Call of Duty: Modern Warfare 2 jön. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)