Hirdetés

Trailert és dátumot kapott a Frostpunk utolsó DLC-je

|

Az On the Edge a nyár végén hűti le a játékosok kedélyeit.

Hirdetés

A Frostpunk harmadik és egyben utolsó DLC-je korában még Project TVADGYCGJR munkanéven futott, és csupán annyit lehetett tudni róla, hogy valamikor a nyáron válik elérhetővé. Aztán június elején bemutatkozott az On the Edge, amely újabb kihívások elé fogja állítani a játékosokat.

Hirdetés

Az alapjáték befejezése után játszódó új eseményeket, további játékmechanikákat, épületeket, törvényeket és egy vadonatúj területet kínál, nekünk pedig egy új előőrs felállításával és ellátásával nem csupán új problémákkal kell szembenéznünk, de az embereink megosztottságával is. Az alábbi kedvcsináló ízelítőt ad belőle, hogy mikre számíthatunk a DLC-től, valamint leleplezi a dátumot is: 

Az On the Edge augusztus 20-án jelenik meg PC-re (a Steamen, a GOG-on és a Humble Store-on keresztül is beszerezhető lesz). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)