Hirdetés

Trailert és megjelenési dátumot kapott a Sniper: Ghost Warrior 2

|

Nagy a sürgés-forgás a City Interactive háza táján. Tegnap egy új trailerrel leptek meg minket, ma pedig egy megjelenési dátumot is mellékeltek a Sniper: Ghost Warrior második epizódjához.

Hirdetés

 

Az új előzetes a Brutal War Crimes Bosnia címet kapta és egy kis betekintést nyújt abba, hogy milyen is lesz a Sniper: Ghost Warrior 2. Fontos megjegyezni, hogy minden jelenetet a játék motorja generál valós időben.

 

A videó végén a '2013 Q1' szerepel, mint lehetséges megjelenési dátum. Ez azt jelenti, hogy 2013 első negyedévében szeretnék kiadni a játékot, ami persze be is igazolódott. Az újabb hírben már konkrét dátum is helyet kapott, ami szerint március 12-én már meg is kaparinthatjuk a Ghost Warrior 2-t. A látványra biztos nem lesz panasz, mivel a játékot a CryEngine 3 fogja meghajtani amiről már korábban is láthattatok egy videót.



A Sniper: Ghost Warrior 2 tehát, március 12-én jelenik majd meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)