Hirdetés

Train Station Renovation - a játék, amiben lepusztult vasútállomásokat kell felújítani

|

A szimulátorok egy újabb érájába értünk.

Hirdetés

Épp nagyjából két hete jelentette be a MÁV, hogy ötven vasútállomást újít fel a közeljövőben. Remélhetőleg tudják, mit csinálnak, de ha mégsem, legalább lesz olyan játék, amiben gyakorolhatnak.

Hirdetés

A Train Station Renovationben nagyon egyszerű a feladatunk: adott tíz, ótvar állapotban lévő vasútállomás néhány, a környezethez illeszkedő szerelvénnyel. Kapunk egy listát, hogy mit kell kitakarítanunk, kicserélnünk, felszerelnünk, újrahasznosítanunk, lesikálnunk, felsepernünk, majd indulhat a féktelen szórakozás. Elhagyott, vidéki területekről indulunk, majd kis lépésekkel haladunk a belváros felé, ahol aztán már tényleg rengeteg teendő vár ránk. Minden állomásnál új mechanikákkal ismerkedhetünk meg, sőt, fejleszthetjük karakterünket, hogy gyorsabban dolgozzon, valamint ha bizonyos tevékenységeket jobban élvezünk másoknál, többet foglalkozhatunk azokkal. Fontos, hogy jól gazdálkodjunk, hiszen vásárolgatnunk kell, viszont mellékes teendők és a hulladék szelektív gyűjtése mind-mind segít, hogy ne menjünk csődbe. Minden egyebet megtudhattok a játékról a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)