Hirdetés

TrainSimulator 2012 - Launch trailer

|

Gondolom a szakértők majd kijavítanak - én úgy vettem ki, hogy ez a játék voltaképpen a RailWorks 3, amely TrainSimulator 2012 néven jelent meg.

Hirdetés

Magam is lelkes vonatrajongó voltam gyerekkoromban - s nemcsak a modellvasutaké. Valahogy ezek a nagy, dübörgő masinák elképesztőek tudnak lenni egy gyerek szemében. 

Az egy más kérdés, hogy sokan csak naív gyermekaggyal szeretnének vasutasok lenni - azonban léteznek (nem is kevesen) akik nem akárják feladni gyermekkori álmukat, így ezzel a programmal tudnak mozdonyt vezetni. rengeteg fejlesztésen (grafikai, fizikai motor) átesett program legnagyobb szenzációja a világhírű Lópatkó-kanyar Altoona, Pennsylvania közelében, ahol 1854 óta dübörögnek a vonatok: egy tavat kerül meg a pontosan 637 láb átmérőjű 180 fokos kanyar.

A játékban 8 valós vonal, 16 valós lokomotív, 70 szcenarió, valós időjárási körülmények és effektek, és vlágkörüli mozdonyvezető listák találhatóak. emellett a World Editorral magunk is tervezhetünk útvonalakat, sőt, a kezdőknek oktató-részek is találhatóak a játékban.

Aki még midnig vágyakozik a mozdonyvezetésre, ne szégyelje magát - próbálja ki ezt a játékot is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)