Hirdetés

Trancsírozós gameplay-t mutattak a The Callisto Protocol fejlesztői

|

A gamescom nyitóműsorában ismét megcsodálhattuk a Dead Space atyjának új horrorjátékát.

Hirdetés

Ahogyan azt megígérte a Striking Distance Studios, az eredetileg PUBG univerzumába helyezett, majd azt levedlő túlélőhorror, a The Callisto Protocol is képviseltette magát az idei gamescomon. A stúdió vezetője és a játék rendezője, a Dead Space-t megalkotó Glen Schofield beszélgetett el kedélyesen a műsorvezetővel, Geoff Keighley-vel, és természetesen a fejlesztő nem jött üres kézzel, két kellően véres játékmenet-videót is láthattunk a livestream során. 

Azt már korábban megerősítették a készítők, hogy ne számítsunk arra, hogy egyszemélyes hadsereg módjára átlövöldözhetjük magunkat a kampányon, amit az alábbi gameplay felvétel is alátámaszt, ugyanis elég egy rossz mozdulat, és véres húscsomóként végezzük.

Hirdetés

Okosan kell boldogulnunk, miközben a főszereplővel, Jacob Lee-vel (Josh Duhamel) megpróbálunk megszökni a Jupiter egyik holdjának, a Callistónak a börtönkolóniájáról, amit elleptek a szörnyek. Ilyesfajta ocsmányságok: 

A The Callisto Protocol még idén ránk hozza a frászt: december 2-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, de azoknak se kell aggódniuk, akiknek még PS4 és/vagy Xbox One duruzsol otthon, ugyanis ezekre is meg fog még jelenni a horrorjáték. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)