Hirdetés

Transformers 2: Revenge of the Fallen trailer

|

A nyári blockbuster filmek között találjuk a Transformers 2: Revenge of the Fallen című Jerry Bruckheimer produkciót, aminek előzetesét alant tekinthetitek meg.

Hirdetés

A 2007-es esztendő talán legnagyobb meglepetéssikere volt a Michael Bay rendezte Transformers mozifilm. A játékfigurák, képregények és rajzfilmek rajongói meg voltak győződve róla, hogy Bay bácsi akkor se lesz képes normális adaptációt összehozni, ha az élete függne tőle.



Kétségkívül ízlés kérdése, hogy miként értékeljük munkája végeredményét, az viszont tény, hogy kasszasiker lett a vége, már az ajtónkon kopogtat a folytatás, és időközben a harmadik részre is rábólintott a stúdió.



Nem is szaporítom tovább a szót, vessétek szemetek inkább az alant látható trailerre, aminek egyetlen hibája - de ez csupán magánvélemény -, hogy az akció meglehetősen későn indul be, akkor viszont nagyon. Aki a játékadaptációra kíváncsi, az viszont ide fáradjon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)