Hirdetés

Transformers: Age Of Extinction - készül a játékváltozat

|

A Transformers franchise nem csak a mozikban, a játékiparban is tovább nyomul, legalábbis egy bejegyeztetett védjegy alapján ezt remélhetjük.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy amíg Michael Bay a Transformers 4 rendezésével van elfoglalva, a Hasbro sem ül a babérjain, hanem a Transformers: Fall of Cybertron és a Transformers: Prime - The Game után elintézi, hogy a negyedik epizód is megkapja a maga játékadaptációját.

A Seibertron jelentése szerint a Hasbro november 9-én bejegyeztette a Transformers: Age Of Extinction védjegyet, ami "interaktív szórakoztató szoftverekre, nevezetesen számítógépes játékszoftverekre, programokra, lemezekre, interaktív multimédiás játékprogramokra, rajzfilmsorozatokra, továbbá letölthető játékszoftverekre számítógépek, illetve handheld és mobil eszközök esetében" is érvényes.

Mindebből egyértelműen kiderül, hogy mi a Hasbro szándéka, a kérdés már csak az, hogy a High Moon Studios (Transformers játékok, Deadpool) lesz-e az a csapat, akik megvalósítják az adaptációt, vagy új alkotókat keresnek. Mi a véleményetek? Ki tudna jó Transformers játékot készíteni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)