Hirdetés

Transformers: Fall of Cybertron - debut trailer VGA 2011

|

Megan Fox és idomainak távozása után a Transformers filmek már nem ugyanolyanok. Szerencsére a High Moon Studio fejlesztőinek szorgos kezei alól kikerülő játékok bőven kárpótolnak minket.

Hirdetés

 

2012 őszén érkezik a következő Transformers játék, melyben az Álcák és az Autobotok közös erővel lakhatatlanná teszik Cybertront. Azt hittem, azok, akik ilyen technológiát birtokolnak kicsivel több észt is osztottak maguknak, de tévedtem.

Nem csoda, hogy Optimus Prime és a maroknyi túlélő a Földön keresett menedéket, de klasszikus értelemben véve ezt hívják cseberből-vederbe szituációnak. Az intro meglehetősen egyedi hangvételű, a zene elsőre kicsit szokatlan, de a végére rá kell hogy jöjjünk, ez volt a legjobb választás. Nekem nagyon bejött, nézzétek meg Ti is! Egy baj van csak vele, nincs benne Megan Fox!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)