Hirdetés

Transformers: Fall of Cybertron - Optimus drámája

|

Kedvenc robotjaink legendás vezére drámai jellemfejlődésen megy át az Activison és a High Moon studios újabb közös alkotásában?

Hirdetés

Eddig kevés rajongót győztek meg az alakváltó robotok csatáiról készült videojáték adaptációk, de a jogtulajdonos Activison nem adja föl, és a War for Cybertron (ami jó kritikát kapott tőlünk is) készülő folytatásában több érzelmet és drámai fordulatot ígér nekünk.

Peter Cullen (Optimus fővezér ikonikus hangja) egy interjúban elmondta, hogy a filmek és rajzfilmsorozatok alatt keveset változott a karakter jelleme, de a Fall of Cybertron merőben többet ad majd a figurához és mélyebben betekinthetünk a vezér "szívébe", mint eddig bármikor, továbbá megtudhatjuk, hogy mi teszi őt a legerősebb vezetővé és mi vezetett az otthonuk elhagyását támogató döntéshez. Önreklámból adódóan ez erős túlzásnak tűnhet, de nézzétek meg ti is, hátha más eredményre juttok. Várjátok már Cybertron bukását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)