Hirdetés

Transformers játék részletek!

|

Azt már tudjuk egy ideje, hogy az Activision fejleszti Michael Bay idén bemutatásra kerülő Transformers filmjének játék változatát, ám ezen kívül szinte semmilyen információt nem voltak hajlandók megosztani a világgal.

Hirdetés

A hallgatásnak azonban vége és az Activision végre nyilatkozott a játékot illetően, ami szinte teljes egészében a Transformers film történetét követi majd és majdnem minden platformra, köztük PC-re is megjelenik majd a nyáron. A programban lehetőségünk lesz az Autobotok és a Decepticonok oldalán is becsatlakozni a történésekbe, ráadásul bárhol átalakulhatunk a játék során. A játszható karakterekről még szinte semmit sem tudni, ám azt megerősítették, hogy a főszereplők mindegyikét irányíthatjuk majd. A környezetet különös gonddal fejlesztik, mivel teljes egészében amortizálhatóra tervezik, így akár a taktikába is beleszólhat majd a játék során. Külön PSP és Nintendo DS változat készül, amik egyedi ötletekkel lesznek megvalósítva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)